Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:07 | February 16, 2019

Mexiko palett

Betalt samarbete med Club Med

Jag tror jag blev lite inspirerad av färgsättningen och kulturen minst sagt. Har liksom uppdaterat hela min garderob efteråt. Hur sjukt coolt är det när man blir så tagen av en plats?

Jag liksom bara scrapbookar från Cancun och Mexico. Många gånger har man ju gjort misstaget att försökt att “ta med platsen hem” Alltså man kan ju inte ens ta med Gotland hem. Men jag har kommit på att man kan ta med sig stilen! Bra va.

Alla borde åka för att få en extra färgboost i livet. Vi kommer att åka tillbaka.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här