Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:32 | November 27, 2018

Nk Beauty och Michaela Forni

Michaela Forni bjöd in till en frukost av ett bättre slag. På Bobergs Matsal med efterföljande rundvandring på nya NK Beauty. OMG ta med din väninna och julklappsshoppa där. Heeeeeelt otroligt. Alltså total internationell flärd. Har varit tillbaka två gånger. Man kan boka behandlingar och mäta collagen för att inte tala om alla URLYXIGA dofter och makeup man kan prova på.

Mitt eget personliga bästa parfymmärke Foraiku finns där. Man kan bära en doft på framsidan av kroppen och en på baksidan. Så kul och Joels favorit Memo Paris och Ex Nihilo finns där. Perfekta julklappar till era nära och kära.

Finaste Mickan

Alexis och Corinne

Ett glatt och fnissig gäng inmundigade Matchalatte och bananpannkakor.

Nyttig men goood…

Sen bar det av ner till NK Beauty

Sara Biderman

Aesop

Dior

Memo Paris

Jo Malone

Emilia & Ebba

Herregud så mycket härligheter. Julen är räddad! 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här