Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:44 | October 28, 2018

Pretty in pink

I betalt samarbete med Elizabeth Arden

Min mamma sa till mig att tar du hand om din hud så kommer det löna sig. Så rätt hon hade. Jag har alltid tagit hand
om min hud. Testat det mesta i skönhetsväg för att jag varit intresserad. Men sen jag fyllde trettio har jag nog ”växlat upp” och nu när jag är fyrtio har jag liksom hittat min grej. Man behöver inte gå över ån för att hämta vatten. Man kan uppnå otroliga resultat med ganska små medel. Bara man är noga och tålmodig – och med det menar jag att smörja in sig morgon och kväll i samband med tandborstningen. Jag rekommenderar alla runt fyrtio, att testa ceramidekapslar och även de som är yngre då huden åldrande är väldigt individuellt.

Att ta hand om min hud och använda dessa kapslar är lite av mitt guilty pleasure och kanske orsaken till varför min hy just nu är bättre än den var när jag var runt 20 år. Nu har det även kommit en ny produkt från Elizabeth Arden, vilket är dessa uuurgulliga rosa kapslar. Elizabeth Arden säger själva att det är nästa generations kapsel då de uppdaterat sin klassiska produkt och tillfört retinol. Retinol har ju varit på tapeten länge och är en välbeprövad produkt. Nyheten är alltså att i dessa kapslar kombinerar Elizabeth Arden Retinol och Ceramide som både har återfuktande och reparerande egenskaper. Tidigare fick man ju ta två olika produkter för att få det resultat som denna lilla rosa kompisen gör helt själv. Bra va?

Länk: http://bit.ly/2wYHdfL

Foto: Pillan Thelaus


0 kommentarer



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här