Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:31 | October 24, 2018

Laga egen pasta!

Jag är en sån där person som har en matrepertoar. Ibland utökar jag den men jag letar aldrig i en receptbok för inspiration utan tvärtom. Blir sugen på något och kollar upp recept som stöd. Så ibland måste man tvinga sig själv till att vidga vyerna.

Jag gjorde det precis genom att lära mig göra min egen pasta på en matlagningskurs hos Al Dente och det var typ hur lätt som helst. Bara durumvete och vatten. Det blev precis hur gott som helst så nu måste jag göra det här med ungarna i helgen.

Kan varmt rekommendera alla att dra ihop ett gäng kompisar, laga mat ihop och sen ät det tillsammans. Så magiskt.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här