Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | September 21, 2018

#leadlikeawoman

#leadlikeawoman var en inspirerande lunch ledd av Ebba von Sydow och Emilia de Poret. I regi av Ralph Lauren. En gäng supercoola powerqueens eller qvins diskuterade ledarskap och att teama upp och stötta varandra. Trevlig inramat till fantastisk mat från Nosh and Chow.

Jag älskar konceptmiddagar, så jag brukar alltid arrangera tjejmiddagar en gång per år. Alla kan betala själva bara att man styr upp och fixar. Som flesta restauranger är glada för större sällskap så det går alltid att få till ett bättre pris.
En annan kul grej är att du och dina fyra väninnor har en middag och alla bjuder med en hemlig kvinnlig gäst var. Det kan bli hur kul som helst.
Ja som sagt allt är tillåtet. Det viktiga är bara att kunna nyttja varandras kompetens, inte känna sig hotade av varandra och ha kul!

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här