Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:32 | September 19, 2018

Ceramider Ceramider Ceramider

I betalt samarbete med Elizabeth Arden

Jag är 40 år och min hud har aldrig varit bättre. Detta för den minimala ansträngningen att jag faktiskt smörjer in mig morgon och kväll

och gör rent. Har det som en rutin efter tandborstningen och nu har jag gjort detta i 10 år och jepp, det har gett resultat.

Så låt mig nu berätta lite om Ceramide kapslar.

Huden tappar ca 60 % av just ceramiderna. Om man skulle se på huden som en tegelvägg så är ceramider typ som murbruket. När vi

blir äldre blir ”murbruket” porösare och väggen blir skörare, linjer och rynkor börjar synas.

Så vi måste fylla på. Det kan man göra via dessa små kapslar morgon och kväll.

Kapslarna innehåller Ceramide 1,3 och 6 vilka samtliga har viktiga egenskaper som stärker huden och ger en fastare look, bildar en aktiv barriär mot fuktförlust samt har en AHA-liknande struktur som stärker, ger fukt och en strålande lyster. Slutligen innehåller kapslarna även fettsyror, phytospingosine och färnkolsextrakt. 

Innan jag hade testat den har produkten var jag lite förvirrad över hur man skulle använda dessa kapslar, men det är enkelt. Vrid två varv på knoppen av kapseln för att öppna. Applicera över hela ansiktet halsen och dekolletage innan din ordinarie kräm morgon och kväll. Använd dom över hela ansiktet (men inte runt ögonen) och ner på hals och dekolletage. Jag lovar er att ni kommer att märka skillnad. Den stora hemligheten med ceramider är ju att den fyller på med det som kroppen slutar producera själv. 

Dessa kapslar är lätta att använda och sköna att applicera. Finns här: http://bit.ly/2wYHdfL

Jag behöver faktiskt inte säga mer. Är själv helt såld. 🙂

   

Foto: Pillan Thelaus


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här