Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | May 16, 2018

Maldiverna del 2

Passade på att sporta en del allt ifrån Gymma till Paranoida och dyka. Kan har ett riktigt bra dykcenter och man förstår varför för bara att snorkla runt bryggan bjöd på ett aquamarint utbud som man sällan ser i ett och samma dyk.
Allt ifrån revhaj till Clownfisk, Barracudor, nålfiskar och Triggerfish. OMG.
Dyker bjöd på Jättemantor, sköldpaddor, Whitetip revhaj och en ordentlig Muräna. hade hoppats på en Napoleonfisk (min favorit). Men gick bet denna gång. Men wow vilket dyk.
När vi [Paraglajdade] såg vi en valhaj från luften, mentor, sköldpaddor och delfiner från båten. Ganska maxat. Joel blev dock åksjuk och kräktes ca 30 meter upp i luften. Fiskarna var iaf glada (fniss).

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här