Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | May 15, 2018

Maldiverna

Den 5 maj så firade jag och Joel ett år och vi firade med att åka som en lien bonusfamilj till Maldiverna.
Såklart ett drömresemål på så många sätt.
Förra året åkte jag till Thailand 2 maj så säsongen var densamma. Samma Off-season och väderrapporter från helvetet men väl där några timmar regn och för det kommer man ner i halva priset. Det var samma här. Så värt det! Vi hade två dagars dis men 30 grader och två ordentliga skurar under en dag med solmoln. Sen fem dagar av toksol. Så det där regnet var välkommet när det kom.
Jag har tidigare varit på den indiska delen av oceanens ”skärgård” som heter Lacadive och det som skiljer det från Maldiverna är att madiverna är ett eget land och Lacadiverna är en union av öar. Samma rev men olika statsskick för den intresserade.
Efter den resan som var kanske den största naturupplevelse jag haft bestämde jag mig att jag måste tillbaka. Jag är dessutom född nästgårds på Indiens absoluta sydspets ca 70-80 mil från Maldiverna. Så alla ser typ ut som jag storleksmässigt. Haha.
Här kommer lite blandade bilder från Kani. Ön där vi bodde.
Länkar till Club Med och Club Med Kani 

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här