Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:25 | May 3, 2018

Wild Heart

Idag var jag på releasefrukost för lanseringen av Wild Heart. En smyckeskollektion av Sophie Gyllenhammar Mattsson (Sophie by Sophie). Det är inte vilken smycketskollektion som helst, utan en väldigt viktig sådan. 10% av försäljningsprisetgår nämligen till Wildhood Foundation (grundat av Filippa Tarras-Wahlberg). Dom arbetar för att rädda vilda djur från tjuvjakt. Visste ni till exempel att det varje dag dödas 4 noshörningar och 100 elefanter för att folk vill komma åt bland annat deras horn och betar. Helt fruktansvärt. Men genom att köpa ett smycke ur denna kollektion kan man alltså bidra till att rädda dessa djur och bevara de vilda arterna.

Kollektionen och mer info hittar ni här: https://www.sophiebysophie.com/se/collections/wildheart#conversion-400402276

foto från http://www.wildhood.org/sv/2018/05/02/wild-heart-collection/

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här