Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:58 | April 26, 2018

Uggla Massage!

Samarbete med Uggla Massage.
För ett tag sen kontaktade jag Uggla Massage och Wellness. Efter rekommendationer av min kompis Olivia.
Dels har de ett otroligt bra onlinebokningssystem sen har de även tider kvällar och helger. För det är ju inte alltid så att man kan planera sina besök. Som jag – när jag fick akut ont i mitt sneda bäcken efter för många timmar vid ratten (turnélivet). Det var så himla bra så jag tog ett planerar återbesök och nu har det rullat på  här :-). Så vi landade i ett samarbete som kan generera något till er som följer också.

Fram till 7 maj  får ni 15% på alla behandlingar om ni bokar via deras site.

Uppge: ANITHA15 vid bokning i anteckningsfältet http://ugglamassage.se/

Kan varmt rekommendera osteopati, kinesologi och koppning.

Såklart har dom klassiska massagebehandlingar också för er som föredrar det 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här