Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:43 | April 3, 2018

Få hjälp att reda ut vad du egentligen söker hos en partner (du kanske dejtar fel typ)

Inlägget görs i samarbete med Match

 

Lika många himlakroppar som det finns i vårt solsystem lika många chanser finns det att det finns chans för liv i rymden. Precis så är det väl med kärlek. Men det man undrar är ju bara om det finns någon för alla och vem som i så fall är rätt för just en själv. Hur skulle jag kunna veta att Joel var rätt för mig? Han som vid första anblicken både verkade för ung och på en helt annan plats i livet. Hur vet man egentligen vilka egenskaper man vill att ens partner ska ha?

Bara för att vi två råkade ha samma omloppsbana betyder det att vi är rätt för varandra? Visst kan det absolut vara så – men när förälskelsen lägger sig och vardagen slår in kommer vi två att vara ett team då? Eller är det bara tvunget att bli så för att vi skaffar villa, volvo och vovve. Vi står ut och hoppas på att den där kärlekslängtan ska komma tillbaka…

Har man en gång blivit lämnad eller lämnat så blir man en kärlekscyniker. Det handlar om mer än bara känsla och passion. Att vara tillsammans med en perfekt match ÄR att vara ett team i vått ock torrt. Att gilla varandras familjer, har du barn sen tidigare och få ihop det livspusslet osv. Snart inser du att relationen är som att driva ett litet familjeföretag. Där kärlek och passion är glöden som får företaget att fortsätta gå med vinst.

Den 6 april öppnar dejtingsiten Match en popup-kärleksakut. På mottagningen får besökarna träffa en relationscoach som hjälper dig att en gång för alla reda ut vad det är du egentligen söker i en partner, och efteråt plockar Matchs nya egna virtuella dejtingcoach Lara fram förslag på perfekta matchningar åt dig, baserat på vad relationsexperten hjälpt dig att komma fram till.

Matchs innovationsteam har tagit fram Lara genom att använda sig av den senaste utvecklingen inom artificiell intelligens och Lara kan hjälpa användare med allt från att sätta upp en profil till att hitta en kompatibel dejt. På så sätt hjälper Lara nätdejtarna med dejtingen, ända från start till mål.

 

Här är en länk som ger dig tre dagar gratis medlemskap på Match så ni kan testa den virtuella dejtingcoachen Lara själva! (Gäller till och med 10 april 2018, se länken för mer detaljer)

Matchs tillfälliga popup-kärleksakut kommer att hålla öppet 6-7 april i Stockholm. Klicka här för mer information och för att boka en tid.

Inlägget görs i samarbete med Match    


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här