Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:16 | December 19, 2017

Omorphia

I samarbete med Victus Clinic 

För en tid sedan gjorde jag en Omorphia 20 behandling. Behandlingen i sig är en form av kroppsskulptering som kan användas i olika syften, exempelvis för att ta bort celluliter och fettdepåer. I mitt fall handlade det om att dra ihop lös hud runt naveln och få lite markerade höfter. Jag vet inte vad som hände efter man fått barn höfterna blir liksom mindre tydliga även om de finns där. Efter skilsmässan så gick jag ner mina sista trivselkilon men då blev den där lilla ”bullen” ovanför kejsarsnittet tydligare. Alla är ju olika när det kommer till kropp men jag vill iaf inte att den ska vara så ”tydlig”. Kanske är detta resultatet av någon slags 40-års kris paniken, hursomhelst så funkar behandlingen bra!

Behandlingen består av fem olika tekniker. Kavitation, Radiofrekvens, Infrarött ljus, Vakuummassage och Mekanisk massage. Rekommendationen är att man gör denna 10 behandlingar, 2 gånger i veckan. 

Du bör ta en powerwalk precis efter. Eller träna under dagen i minst 30-min för att få ut allt som maskinen har kickar igång. Sen tänk lite på vad du äter under behandlingsperioden. Snabba kolhydrater försämrar ju processen avsevärt.

Mer info om behandlingen och hur du går till väga för att boka en konsultation finns på victusclinic.se


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här