Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:32 | March 10, 2011

Telepati?

Telefontelepati

Calle och jag har kommit till det där stadiet i relationen då man känner på sig att det är han som ringer innan man sett vem det är. Kul tycker jag. I övrigt är mina telepatiska förmågor begränsade. Mina skills sträcker sig till att läsa av stämningen i ett rum/situation. Det är dock ingen garanti för att jag handlar rätt. Jag är bättre än förut men usch så många grodor som flugit ur den här munnen…

Tydligen ska empatiska drag vara sammanlänkade med ens drömliv har jag hört. Jag vet inte om det är sant men det lät vettigt. Om du har ett aktivt drömliv har du lättare att känna av nyanser/stämningar i vardagen än om du inte har det.

Tack förresten! För att ni är sådana aktiva läsare, jag tar in och läser varje kommentar så fortsätt med det. Det ger utdelning, jag lyssnar på er. Känner mig mycket säkrare nu på att föda den naturliga vägen.

Vi kanske ska köra en random frågestund. Fråga vad ni vill så lovar jag att svara på ALLT!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här