Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:46 | March 9, 2011

Calle spionerar på mig

SSSssurt sa räven..

Jag åkte och hämtade Calle på jobbet idag, passade på att plocka upp nya numret av S.

Insåg när jag kom ut till bilen att jag fått en bot. En riktig lathetsbot. Det är fel på kortläsaren i P-automaten precis utanför oss och man måste liksom gå en promenad på minst 200 meter för att kunna dra kortet. Jag hade lite kontanter i morse så jag petade i dom och tänkte att jag går och fyller på lite senare. Det glömde jag bort och somnade dessutom till ett par timmar på eftermiddagen. Självklart hade jag fått böter.

Böter är kanske det värsta Calle vet och jag skäms som en hund när jag får det. Det än nämligen oftast jag som får det. Men jag har gått från fem till ibland en i månaden sen vi träffades, förbättring. Fast vi har nolltolerans har vi bestämt.

Jag tänkte i alla fall att jag skulle mörka denna och betala den i smyg. Sen kom vi till Tony på hörnet (Syrianen i kiosken mitt emot oss) och skulle hämta ut ett paket. Då säger han:

– Jag har ju ringt dig flera gånger idag Calle. De botade bilen idag.

Calle stirrar på mig, jag nekar i ren nödlögn och förvirring. Vad är det frågan om? Spionerar han på mig?! Är han inte klok? Sen kapitulerar jag och erkänner som det var.

Calle hade tydligen bett Tony ringa och förvarna oss om han ser parkeringsvakter så vi ska hinna ner och lägga i pengar. Men det fick ju helt klart en ny dimension efter idag.

Dagens ros: Anton Hysén, Christiano Ronaldo your next…

Dagens ris: Zara. När klänningen inhandlades var det en sminkfläck (som det alltid är på Zaras kläder). Jag tog en XS för den var inte lika illa däran som den i Small:en. Sen insåg jag när jag kom hem att jag kommer bara kunna använda den en gång, då den var så på gränsen tajt. Skulle idag byta klänningen till en Small, tog Zara:n på Drottninggatan, då den är närmast Calles jobb. Slarvigt nog tog jag fel Zarapåse, den från föräldrabesöket i helgen och i den låg bara barnklädeskvitton. Men jag tänkte att det kan ju inte vara hela världen, prislappen sitter kvar och den är ju uppenbart oanvänd. Men nehej. Managern berättade för mig att man “minsann inte tar tillbaka kvittolösa kläder med sminkfläckar”. Varvid jag frågade varför de då säljer kläder med sminkfläckar. Så nu måste jag gå tillbaka och bli förnedrad en gång till. Jag hatar Zaras kundbemötanden, de är sådana otrevliga skator. Som alltid misstror sina kunder.

Fler exempel tack!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här