Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:24 | March 6, 2011

Who's your Mama?

Välkommen till min Mama-blogg

Hej! Vad kul det här känns och vilken högst relevant plattform. Här ska vi fortsätta precis som vanligt och inget kommer vara speciellt förändrat förutom att bloggen heter Anitha Schulman. Inte så ologiskt det heller om ni frågar mig.

Nu ska vi prata lite om det här med smör. Jag trodde innan jag träffade min man Calle Schulman att jag var lite av en smörmissbrukare. Men nej. Jag har inte ens lärt mig ett uns av vad man kan smöra. Efter Calle kom in i mitt liv har jag fått lära mig att Flora är fetare än Bregott och att allt som har vetemjöl i sig är gott med smör. Pannkakor, kanel och lussebullar, pepparkakor mm. Igår fick jag för min onda hals, varm mjölk med honung och smör. Kan ni ana hur gott det var? Om jag har någon Baby-craving så är det just smör tror jag. Vad har ni?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här