Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:13 | March 6, 2011

Namedropping

Nu måste jag fråga, jag har fått en del kritik för sk. “Namedropping”. Vad klassificeras som det?

Att jag går på middag med vänner och skriver ut för och efternamn på okända som publikt kända vänner? Eller bara när jag skriver ut förnamn på vänner och har en bild på dem? Jag blir lite förvirrad här.

Vad vill man egentligen veta i en blogg? Ingenting, valda delar eller allt? Mitt incitament när jag började blogga var att berätta om mitt liv, för det är den uppfattningen jag har av den typ av blogg jag bedriver går ut på?

Men vissa vill tydligen att jag ska “dämpa mig”. Så visst kan jag göra det, man vill ju inte göra någon läsare besviken i onödan. Hur vill ni att jag ska formulera mig?

Exempel:

1. Igår var jag på middag, det var kul…

2. Igår var jag på middag med några vänner, det var kul…bild

3. Igår var jag på middag med XX, NN och YY…. Ingen bild.

4. Igår tog jag en fika med Prinsessan Madeleine. (Bild)

Vad läser man helst?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här